Stoch çileden çıktı

Slovak oyuncu, 60. dakikada kenara alınmasına sinirlendi, soyunma odasına gitti. Aykut Kocaman ise Stoch’u Belediye maçını düşünerek çıkardığını söyledi

Stoch çileden çıktı
07 Aralık 2012 Cuma 10:04 tarihinde eklendi.

Aykut Kocaman’ın 60. dakikada Miroslav Stoch’u kenara alıp, Kuyt’u oyuna sokması Slovak oyuncuyu çileden çıkardı.

 
Değişiklik tabelasında numarasını gördükten sonra öfkesi yüzünden okunan genç yıldız, sinirli bir şekilde sahayı terketti. Bu sırada Teknik Direktör Kocaman ve Kuyt’ın elini sıkmak için kendisine doğru gelmelerine aldırış etmeden eldivenlerini yere fırlatan Stoch kızgın bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Slovak oyuncunun bu tavrı Kocaman’ı bir hayli rahatsız ederken, Stoch, Akhisar maçında da oyundun çıktıktan sonra hocasına tepki vermişti.
 
‘Yanlış bir hareketti’
Teknik Direktör Kocaman karşılaşma sonrası yaşanan bu olayla ilgili “Bazı oyuncularımızın gelişimleriyle ilgili nedenleri ortaya koyan davranışlardan birisiydi bu. Yanlış bir hareketti. Stoch bugün çok başarılıydı. Son dönemlerdeki çıkışını gösteren oyunlardan birisini oynadı. 3 gün sonra Belediye maçı var ve kenara almam gerekiyordu. Oyuncular bunu yakalayabilseler. Tabii ki anlayabiliyorum kendisini. İyi giderken daha fazla oynamak istiyor. Antrenöre bir yere kadar tepkiyi de anlayabiliyorum. Bizler olgun insanlarız. Ama kendi arkadaşına karşı olmaması lazım. Bu çok yanlış. Bunu yarın veya yarından sonra mutlaka konuşacağız. Oyuncu tepkiyi sahada performansını artırarak vermeli. Doğru olan da bu” dedi.