Strauss-Kahn'ı o oynayacak

Dominique Strauss-Kahn'ın cinsel taciz skandalıyla ilgili yapacağı filmin başrolünde Fransız sinemasının yıldızı Gerard Depardieu'yü oynatacak.

Strauss-Kahnı o oynayacak
27 Aralık 2011 Salı 13:50 tarihinde eklendi.

 

Amerikalı yönetmen Abel Ferrara'nın, Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) eski Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın cinsel taciz skandalıyla ilgili yapacağı filmin başrolünde Fransız sinemasının yıldızı Gerard Depardieu'yü oynatacak. 
     
"King Of New York" ve "Bad Lieutenant" gibi filmlerin de yönetmenliği yapan Ferrara'nın, Strauss-Kahn skandalının bir film için iyi bir malzeme olduğunu savunduğu ve senaryoyu Bill Clinton ile Monika Lewinski, eski İtalya başbakanı Silvio Berluskoni gibi diğer politikacıların yaşadığı skandallarla zenginleştireceği belirtildi. 
     
Strauss-Kahn skandalının da ötesinde, politik entrikalarla ilgili bir film yapılmaya çalışıldığını belirten Ferrara'nın yapımcısı Vincent Maraval, bu olaydan iyi bir film çıkıp çıkamayacağını henüz kestiremediklerini, ancak Ferrara, Depardieu ve oyuncu İsabelle Adjani'nin birlikte çalışmak istediklerinin kesin olduğunu söyledi. 
     
Filmde Adjani'nin Strauss Kahn'ın eşini canlandırması bekleniyor.