Su, hurma ve simitle iftar yaptılar

Şanlıurfa'da, 500 kişilik kalabalık, Mısır'ın Kahire kentindeki Adeviye Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'nin tekrar göreve gelmesi için oruçlarını su ile açan kişilere destek vermek için su, hurma ve simit ile iftarlarını yaptı.

Su, hurma ve simitle iftar yaptılar
13 Temmuz 2013 Cumartesi 22:50 tarihinde eklendi.
Balıklıgöl Platosu'nda 500 kişilik kalabalık, Mısır'ın Kahire kentindeki Adeviye Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'nin tekrar göreve gelmesi için oruçlarını su ile açan kişilere destek vermek için toplandı.

Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı oturduğu iftara Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'de katıldı. Akşam ezanının okunmasının ardından kurulan sofraya oturan vatandaşlar, iftarlarını su, hurma ve simit ile açtı.

İftarın ardından basın açıklamasını yapan İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Sorumlusu Behçet Atilla, "Adeviye Meydanı'nda Müslümanlar su ve hurma ile iftarlarını açıyor.

Mısır'da uygulanan darbenin son bulması ve Cumhurbaşkanı Mursi'nin yeniden göreve gelmesi için Adeviye Meydanı'nda yapılan destek eylemine bizlerde su, hurma ve simit ile iftarımızı açarak destek vermek istedik" dedi.

DHA