Su Kaçağı Bulma İşinde Öncü Bir Firmayız

Su kaçağı pek çok farklı nedenden dolayı her an her yerde görülme ihtimali olan bir sorun olup, çözülmediği takdirde günlük hayatı olumsuz etkilemektedir.

Su Kaçağı Bulma İşinde Öncü Bir Firmayız
05 Kasım 2017 Pazar 08:58 tarihinde eklendi, 1.996 kez okundu.

Su kaçağı ev veya işyeri tesisatında, pek çok farklı nedenden dolayı her an her yerde görülme ihtimali olan bir sorun olup, bu sorun çözülmediği takdirde günlük hayatı olumsuz etkilemektedir. Genelde su kaçağı sorununun daha çok yanlış kullanımdan ziyade kalitesiz, uzun süre kullanılmış, küflenmiş borular, conta sorunları ve eskimiş tesisat malzemeleri gibi birçok nedenden kaynaklandığı söylenilmektedir. Yaşanan bozulma, eskime ile birlikte borularda meydana gelen bu sorun sayesinde duvarlarda, yer zemininde su izi, su sızıntısı, nemlenme, terleme gibi sorunlar kendini belli etmektedir.

 

Genelde kişiler tarafından su kaçağı tespiti yerine hemen acele olarak müdahalesi istenmektedir. Fakat bu kaçağın tam yeri bilinmedikçe bu süreç oldukça güç bir süreçtir. Su kaçakları zamanında tespit edilemez ve tamiri yapılamaz ise sorun daha da büyüyerek devam eder. Su damlamaları evin içinde duvarlarda ıslaklık, rutubet, zeminde ise parkelerin kabarması, evde kötü koku ve daha da önemlisi binanın taşıyıcı kolonlarını tutan demirlerin çürümesi gibi ileride büyük sonuçlara sebep olabilecek birçok sorunu beraberinde getirir.

 

Evlerde ve ofislerde oluşan su tesisatlarındaki arızalar ve buna bağlı oluşan kötü görüntüler büyük sıkıntıdır. Eğer su tesisat ve boruların düzenli bakımını yaptırmıyor iseniz sık sık bu sorunlarla karşılaşmanız doğal bir durumdur. Ayrıca gözle görülen kolay bir durum olmadığından dolayı, evdeki ya da ofisteki kişilerin müdahale etme şansı oldukça azdır. Genellikle olay olduktan sonra ya kötü görüntü ya da pis bir koku bırakacak şekilde varlığını hissettirmektedir.

 

Su kaçağını tespit etmede, su sızıntısı bulmada Firmamızın çalışan uzman personeli kameralı ve bilgisayarlı cihazlarla su kaçağının yerini noktasal olarak bularak, evinizi kırmadan, bozmadan son derece saygılı ve eğitimli bir şekilde çalışarak gerekeni yapmaktadır. Evde çalışma esnasında gerekli her türlü hijyen kurallarını yerine getirip en az hasarla su kaçağının tamirini yapmaktadır.

 

Bu gibi durumlarda su kaçağı bulma için Firmamız profesyonel tespit araçlarını ve elemanlarını sizler için temin edebiliriz. Eğitimli personel ve sektörde uzun süre hizmet vermiş Firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz. Referanslarımız ve yaptığımız işler ile garanti verebilen bir firma olarak ilk önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Tecrübeli ve gerekli ekipmanlara sahip firmamız ile irtibata geçmekten asla çekinmeyiniz.