Suat Kılıç'ı sosyal medyada takip edenlere jest

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yurt içi gezilerini artık öğrenciler de takip edecek. Bu uygulama bugün ilk defa Adana’da uygulamaya konuldu.

Suat Kılıçı sosyal medyada takip edenlere jest
01 Mart 2013 Cuma 23:22 tarihinde eklendi, 1.634 kez okundu.

 

Bakan Kılıç’ın Adana programına sosyal medyada kendisini en çok takip eden 3 öğrenci de katıldı.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sosyal medyada kendisini takip eden öğrencileri yurt içi gezilerinde programına dahil ediyor. Bu kapsamda Kılıç’ın bugünkü Adana gezisini 3 üniversite öğrencisi de takip etti. Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ayşe Taştepe, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Mesut Gürbüz ile Çağ Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü öğrencisi Neslihan Kılınç, Bakan Suat Kılıç’ın havaalanından başlayıp bir gün süren koşturmalı Adana programında her programında yanında hazır bulundu. 
 
Öğrencilerden Mesut Gürbüz, kendilerine ‘Bakanla 1 gün geçirmek ister misiniz?’ diye kendilerine tweett gönderildiğini belirterek, “Mehmet Akif’in şiirlerini retwett ederek aramızdan bir kura ile seçim yapılacağı söylendi ve bizimle iletişime geçtiler. Bakanla burada, bir siyasetçinin hayatı bir günde nasıl geçiyor onu öğrenmek için beraber gezdik.” dedi.
 
Neslihan Kılınç ise ‘sizi en çok ne şaşırttı?’ şeklindeki soruya, “2 çeyrekte İstanbul’dan uçağa bindiler ve biz de havaalanında 4’te karşıladık. O saatten beri lavabo ihtiyacı, yemek, hiçbir şey yok, sürekli koşturma telaşı içinde geçti. O bizi çok şaşırttı, bakan yemek yemiyor falan olduk.” ifadelerini kullandı.
 
Annesine bakanla bir gün geçireceğini söylediğini ve annesinin inanmadığını vurgulayan Kılınç, “Annem bana ‘birisi senle dalga geçiyordur, dikkat et’ diye karşılık verdi. Sesini duyana kadar inanmadılar.” diye konuştu.

CİHAN