'Su'dan sebeple 2 kişi öldü

Mardin'de arazi sulama nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Sudan sebeple 2 kişi öldü
02 Ağustos 2013 Cuma 17:24 tarihinde eklendi.
Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne bağlı Büyükboğazcı Köyü'nde tarla sulanması yüzünden çıkan silahlı kavgada silahlar 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin telefonla mısır tarlasında olduğunu söylemesi üzerine, bulunması için güvenlik güçleri arama çalışması başlatırken, köyde de güvenlik önlemleri artırıldı.
 
Kızıltepe'ye bağlı Büyükboğazcı Köyü'nde Aydın ve Tutuş aileleri arasında arazi sulaması nedeniyle bugün öğle saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ve silahların kullanılması sonucu Şeyhmus Aydın (18) ve Fethi Tutuş (22) yaşamını yitirdi. Olayda Vedat Aydın ile Tutuş ailesinden bir kişinin yaralandığı belirtildi. Vedat Aydın Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Tutuş ailesinden yaralanan kişinin ise cep telefonu ile arayan yakınlarına mısır tarlasında yaralı olduğunu söylediği kaydedildi.
 
Güvenlik güçleri, tarlada olduğunu söyleyen yaralıyı bulmak için çalışma başlatırken, 2 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olaydan sonra köyde güvenlik önlemleri artırıldı.