Sudocrem Nasıl Ortaya Çıkmıştır?

Onlarca yıldır annelerin, çocuklarının pişik rahatsızlıklarında tercih ettiği önemli sağlık ürünlerinden biri olarak sudocrem tarihin eski dönemlerinde önemli bir sonuç veren krem olarak keşfedilmiştir.

Sudocrem Nasıl Ortaya Çıkmıştır?
04 Ocak 2018 Perşembe 20:08 tarihinde eklendi, 1.635 kez okundu.

Onlarca yıldır annelerin, çocuklarının pişik rahatsızlıklarında tercih ettiği önemli sağlık ürünlerinden biri olarak sudocrem tarihin eski dönemlerinde önemli bir sonuç veren krem olarak keşfedilmiştir. 1931 yılında Thomas Smith tarafından Dublin’de bir eczanede keşfedilen bu mütevazi krem çok önemli bir sonuç verdiği için kısa sürede tanınır hale gelmiş ve oluşturulan imalat tesisi ile daha büyük üretim rakamlarına ulaşılmıştır. Genel anlamda 1950'li yıllarda bu isim ile anılan krem, anneler tarafından en çok tercih edilen pişik kremleri arasına girmeyi başarmıştır. Daha sonraki dönemlerde doğru bir pazarlama ve dağıtım sayesinde Avrupa'nın birçok ülkesine ulaştırılan bu krem kullanım noktasında herkes tarafından büyük bir beğeni kazanmıştır. 80 yılı aşkın süredir beğeni ile kullanılan bu krem günümüzde Türkiye'de Sudo Bebek firması tarafından satışa sunulmaktadır.
 

Asla Değişmeyen Ve Her Zaman Özel Sudocrem
 

Bebeklerde pişik için en önemli kremlerden biri olarak sudocrem ürünü uzun yıllardır değişmeyen formülü sayesinde bebeklerin hassas ciltlerini koruyan, sakinleştiren ve destekleyen bir yapı sunmaktadır. Günümüze kadar birçok firma tarafından farklı şekillerde üretilen ve içeriğinde karışımlar oluşturularak değiştirilmeye çalışılan bu krem ürünü Türkiye'de Sudo Bebek firması tarafından orijinal hali ile satışa sunulmaktadır. Firma, sunmuş olduğu ürün bünyesinde cilt üzerinde yumuşama ve rahatlatma oluşturan lanolin ve cildin nem kaybını engelleyerek tahriş olan bölgelerde iyileşme oluşturan çinko oksit yer almaktadır. Dezenfekte edici özelliğe sahip olan benzil alkol ve cildi mikroplardan koruyan ve iyileştiren bir içeriğe sahiptir.
 

Annelerin İlk Tercihi Sudocrem Nasıl Kullanılır?
 

Anneler tarafından çok uzun yıllardır pişik sıkıntılarında en çok tercih edilen ürünlerden biri olarak sudocrem çok pratik ve bilinen bir kullanım şekline sahiptir. Firma üzerinden orijinal bir şekilde temin ettiğiniz kremi kullanırken önce bebeğinizin altını temizleyerek kurutmalısınız. Sonrasında temiz elleriniz ile bir miktar kremi hafif ve dairesel hareketlerle bebeğinizin cildinde masaj işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Cilt üzerinde görünür bir şekilde saydam bir film oluştuktan sonra tekrar bebeğinizin altını bağlayarak onu pişik ve diğer rahatsızlıklardan koruyabilirsiniz. Sürekli bir şekilde kremin kullanılması ile birlikte bebeklerinizin cildinde görülen pişik rahatsızlığı ve cilt tahrişinden kurtulabilir ve rahatlık sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda farklı cilt bölgelerinde de sağlıklı bir yapı oluşturmak için kullanabildiğiniz bu kremi orijinal hali ile satın alabilmek ve güven içerisinde kullanabilmek için sudocrem sayfasını ziyaret ederek firma üzerinden alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.