Şükrü Ergün'den Sneijder açıklaması

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Sneijder’i kesinlikle satma gibi bir kararımız yok, Bülent Tulun, sportif konulara çok tecrübeli bir isim ama Florya’nın başına geçmesi için henüz verilmiş bir karar yok." dedi.

Şükrü Ergünden Sneijder açıklaması
13 Aralık 2013 Cuma 16:10 tarihinde eklendi.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’u 1-0 yenerek tur atlaması moralleri yerine getirirken devre arası transfer planlaması için çalışmalar da hız kazandı. Galatasaray’ın gündemindeki 3 ana konunun transfer, Sneijder’in kalıp kalmayacağı ve Florya’nın başına Bülent Tulun’un gelip gelemeyeceği olduğu belirtildi.

Radyospor’a konuşan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün üç konuya açıklık getirdi. Wesley Sneijder'i satmayacaklarını belirten Ergün, "Sneijder'in kalitesi ve takıma verebileceklerini sorgulamadık. Sneijder burada mutlu biz de onun Galatasaray'da olmasından ötürü mutluyuz. Sneijder'i satmak gibi bir niyetimiz yok. Yönetimde de Sneijder'i devre arasında satma kararı almadık." diyerek, şöyle konuştu:

"Daha önce belirlediğimiz gibi transfer çalışmaları devam ediyor. Devre arasında daha iyi bir Galatasaray'ı oluşturacağız. Transferde isim veremem ama çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetim Kurulu’nda Bülent Tulun'un Florya'nın başına gelmesi yönünde bir karar alınmadı. Florya’ya bir sportif direktör gelecek. Bülent Tulun bu konuda çok tecrübeli bir Galatasaraylı. Bu Tulun mu olacak ya da başka birisi mi olacak henüz karar verilmiş değil."


CİHAN