Sulama kanalında ceset

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'ne bağlı Kurtuluş Beldesi'ndeki bir elektrik şirketine ait sulama kanalında 50-55 yaşlarında olduğu sanılan kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

30 Temmuz 2013 Salı 19:14 tarihinde eklendi.
Jandarma, suda boğularak öldüğü sanılan kişinin kimliğinin tespitine çalışıyor.
 
Bugün saat 06.30 sıralarında, tarlasına giderken Kocakır Mevkisi'ndeki bir elektrik şirketine ait sulama kanalında erkek cesedi gören köylüler, Kuyucak İlçe Jandarma Karakolu'nu arayıp, durumu bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, savcının gelmesinin ardından sazlıklara takılmış cesedi Sudan çıkardı.

Üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan 50-55 yaşlarındaki erkek cesedinin çürümeye başlamasından uzun süredir suda kaldığı anlaşıldı. Jandarma ve savcının ceset üzerinde yaptığı incelemede, herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Suya düşüp, boğularak öldüğü sanılan kişinin cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
 
Nazilli ve çevresinde kayıp başvurusu bulunmaması üzerine jandarma, Denizli İl Jandarma Komutanlığı'yla irtibata geçti. Kayıp başvuruları incelenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA