Sultanbeyli , Vali Ceylan’ı uğurladı

Sultanbeyli Belediyesi, Nevşehir Valisi olarak atanan Sultanbeyli Eski Kaymakamı Mehmet Ceylan için program düzenledi.

Sultanbeyli , Vali Ceylanı uğurladı
16 Mayıs 2013 Perşembe 12:18 tarihinde eklendi.

Programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanı sıra Prof. Dr. Nazım Ekren, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş yöneticileri ve işadamları katıldı. Mehmet Ceylan burada yaptığı konuşmada Sultanbeyli’de güzel günler geçirdiğini ifade ederek, "Bu güzel ilçenin güzide insanlarına hizmet edebilmek için çaba gösterdim. Sultanbeyli zor bir ilçe olarak gözükse de benim için yaşanabilir bir ilçe. Ben Sultanbeyli’ye hizmet etmekten çok onur duydum." dedi. Sultanbeyli’nin hizmeti hak eden bir ilçe olduğunu kaydeden Ceylan, 5 yıl boyunca diğer yöneticilerle güzel işler yaparak bunu önemli ölçüde karşıladıklarının altını çizdi.

Hüseyin Keskin de Mehmet Ceylan’ın görev yaptığı süre içinde ilçeye önemli hizmetlerinin olduğunu ifade etti. Ceylan’ın görev süresi boyunca halkın takdirini kazandığını kaydeden Keskin, "İlçemizde görev yaptığı 5 yıllık süre boyunca ilçemizin gelişimi, kalkınması ve geleceğe daha güvenli bakması adına birçok projeye imza atarak, gönüllerde unutulmayacak izler bıraktı." ifadesini kullandı. Sultanbeyli’den böyle bir değer çıkmasının hem hüznünü, hem de gururunu yaşadığını ifade eden Keskin, Vali Mehmet Ceylan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Programda kamu kurumları adına konuşan Mal Müdürü Fikri Ay, Vali Mehmet Ceylan’ın Sultanbeyli’de bir ilki yaşattığını ifade etti. Ay, "Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. İlçemizde görev yaptığı dönemlerde güzel işlere imza attı. İnanıyoruz ki, Nevşehir’de de bir birinden güzel hizmetler yapacak." diye konuştu.


CİHAN