"Süper Lig'de puan puandır"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın hakkının beraberlik olduğunu belirterek, "Süper Lig'de puan puandır her zaman. Haftayı boş geçmediğiniz zaman karlı kapatırsınız." dedi.

Süper Ligde puan puandır
21 Eylül 2014 Pazar 21:47 tarihinde eklendi.

Karşılaşma için düşündükleri oyun planını gerçekleştirdiklerini kaydeden Mesut Bakkal, şu ifadeleri kullandı:

"Sivasspor çalıştığım en güzel yerlerden biridir. Dostlarım var, seyirci centilmendi. Güzel bir maç oldu. Sivasspor’un öndeki etkili forvetini durdurup sonrada atak yapmayı planlamıştık ve bu oyun planı tuttu. Direkten dönen topumuz var ama baktığınız zaman maçın berabere bitmesi doğal diye düşünüyorum. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Özellikle Atıf ve Burhan’ın koşularını engelleyip atağa gitmeyi planladık.

Bugün takım istediğim oyun disiplinini gerçekleştirdi. Bir golümüz eksikti ama her zaman söylerim; Süper Lig'de puan puandır her zaman. Haftayı boş geçmediğiniz zaman karlı kapatırsınız. İçerde oynayacağımız Erciyes maçına hem moralli hazırlanacağız hem de 4 haftada 7 puan yapmayı istiyoruz. Bunu başaracak hem takımımız, hem seyircimiz hem de kalitemiz var. İnşallah oynadığımız oyunla keyif veririz. İyi sonuçlar almaya devam edeceğimizi umut ediyorum."

Takımın oyun performansındaki düşüşü Sivasspor’un oyun temposunu yükseltmesine bağlayan Bakkal, Sivasspor’u yabana atmamak gerektiğini söyledi.

Takımın hedefini güzel futbol olarak açıklayan Mesut Bakkal, beklentilerin farkında olduklarını belirterek, "Kaliteli bir kadro var. Stadımızla birlikte düzenli giden bir kulübüz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz ama Süper Lig ne olacağı belli olmayan bir lig. Sakatların iyileşmesiyle ligde can yakan bir Konysaspor olacağını söyleyebilirim." diye konuştu.
 


CİHAN