Süper savcının ölümünde şok ayrıntı!

Samsun'daki şüpheli ölümü araştırılan Savcı Murat Gök'ün odasında 6 boş kolonya şişesi bulundu.

Süper savcının ölümünde şok ayrıntı!
16 Nisan 2013 Salı 10:20 tarihinde eklendi.

 

Samsun'daki şüpheli ölümü araştırılan Savcı Murat Gök'ün odasında 6 boş kolonya şişesi bulundu. Böbrekleri iflas eden ve karaciğer tedavisi gören Gök'ün intihar ettiği ihtimali üzerine şişeler kriminal incelemeye alındı.
 
İzmir'de suç örgütleri, belediyeler ve kamu kurumlarına yönelik büyük soruşturmalar yürüten ve yoğun çalışma temposunun ardından Samsun Adliyesi'ne mahkeme savcısı olarak atanan Savcı Murat Gök'ün ölümünün sis perdesi aralanmadı...
 
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Yedi ay boyunca ağır ceza mahkemesi savcısı olan ve son olarak daha pasif bir görev olan daimi arama savcısı olarak görevini sürdüren Gök'ün zor günler geçirdiği iddia edildi.
 
BÖBREKLERİ İFLAS ETMİŞ
 
Böbrekleri tamamen iflas eden, bel fıtığı ile karaciğer tedavisi gören 'süper savcı' Gök'ün kendisini ziyaret eden yakınlarına, sadece görevini yapmaya çalıştığını, sistem yüzünden görevinden soğudunu söylediği öğrenildi.
 
Murat Gök yakın çevresine iyileştikten sonra avukatlık yapmayı düşündüğünü söylerken, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne karaciğer nakli için başvuru yaptığı ortaya çıktı.
'Süper savcı'nın ani ölüm nedeniyle ilgili polisin ve Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması sürerken Adli Tıp Kurumu'nda da şüphe üzerine daha geniş bir otopsi yapılacağı belirtildi.
 
Savcı Gök'ün lojmanda ölü bulunduğu odasında 6 boş kolonya şişesine rastlandığı öğrendildi. Gök koruması tarafından ölü bulunduktan sonra, olay yeri polisi şişelere el koydu.
 
Sağlık sorunlarının yanı sıra yaşadığı bunalımı atlatamadığı iddia edilen Gök'ün kolonya içerek intihar etmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.
 
Genel incelemenin yanı sıra patoloji incelemesi de yapılacak. Patoloji raporlarından sonra kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu tarafından açıklanacak.
 
ÖLÜME GÖTÜREBİLİR
 
Dr. Nafiz Karagözoğlu: Kolonyada etil alkol bulunur. Karaciğer günde en fazla 160-180 gram alkol metabolize edebilir. Fazla tüketimde şuur bulanıklığı, anestezi, narkoz, bulantı, kusma ve mide kanaması, koma, solunum yetmezliği ve ölüme neden olabilir.
 
Ünlü Soruşturmaları:
 
'Parsel operasyonu' ile Urla Tapu Dairesi'nde yaşanan rüşvet olayını ortaya çıkardı. Türkiye'nin gündemine oturan yolsuzluk soruşturmalarında Hortum, Arı Kovanı, Sarmaşık, Şafak, Fare Kapanı, Anafor, Okaliptüs, Tırpan, Örümcek, Yengeç, Pranga ve Çelik Yelek operasyonlarına imza attı.