Şüpheli araçtan çalar saat çıktı

Bakırköy’de dün bir alışveriş merkezinin otoparkına girmek isteyen otomobilin bagajında bomba bulunduğu iddiası üzerine gözaltına alınan aracın sürücüsü serbest kaldı.

Şüpheli araçtan çalar saat çıktı
12 Şubat 2014 Çarşamba 21:36 tarihinde eklendi.

Bomba olabileceği düşünülen cismin ise çalar saat olduğu anlaşıldı.

Bakırköy’de bir alışveriş merkezinin otopark girişinde güvenlik görevlileri tarafından rutin kontrol yapılırken bir aracın bagajında görülen bir paketin patlayıcı madde olabileceğinden şüphelenildi. Aracın, alışveriş merkezine girmekten vazgeçip geri dönmesi üzerine durum polise haber verildi.

Polisi alarma geçiren aracın İstanbul Caddesi üzerinde olduğu tespit edildi ve araç durduruldu. Güvenlik gerekçesiyle cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Aracın sürücüsü Ç.S. gözaltına alındı. Araçta inceleme yapan polis, bagajdaki paketi incelemek üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürdü.

Terör ve bomba uzmanı tarafından incelenen paketin içindekinin patlayıcı madde değil çalar saat olduğu anlaşıldı. Bu tespitin ardından şüpheli Ç. S., bugün Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Ç.S. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ç.S.’nin aracındaki paketin çalar saat olduğunu, hatıra için aldığını ifade ettiği öğrenildi.


CİHAN