Şüpheli çantadan kıyafet çıktı

KAYSERİ'de Bürüngüz Cami önüne bırakılan ve bomba olabileceği şüphesiyle fünye ile patlatılan çantadan kıyafet çıktı.

Şüpheli çantadan kıyafet çıktı
02 Eylül 2015 Çarşamba 19:39 tarihinde eklendi.
KAYSERİ'de Bürüngüz Cami önüne bırakılan ve bomba olabileceği şüphesiyle fünye ile patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Çevredeki vatandaşların uyarılara rağmen uzaklaşmak istememesi ve bazı kişilerin cep telefonlarıyla yaşananları kayıt etmesi dikkati çekti.  
 
Merkez Melikgazi İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan ve kentin en büyük camilerinden olan Bürüngüz Cami yakınındaki bir bankın yanına bırakılan çantayı görenler, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, bölgede güvenlik önlemi aldı. Bu sırada bazı vatandaşlar cep telefonuyla görüntü alırken, bazıları da Kapalı Çarşı tarafındaki kafelerde oturup, çantanın patlatılma anını seyretti. Polis ise meraklı vatandaşları çantanın bulunduğu olandan güvenli bölgeye çekmek konusunda zorluk yaşadı.  
 
Polisin çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek, önce kontrol ettiği çantayı fünye ile patlattı. Çantadan kıyafet çıkması polise rahat bir nefes aldırırken, çevrede toplananların yine görüntü almaya çalışmaları dikkati çekti.