Ş.Urfa'da esrarengiz patlama

ŞANLIURFA’da, dün gece, henüz ne olduğu anlaşılmayan patlama sesiyle birlikte gökyüzünde beliren ışık, kent sakinleri arasında korkuya yol açtı.

Ş.Urfada esrarengiz patlama
06 Mayıs 2016 Cuma 11:51 tarihinde eklendi, 2.316 kez okundu.
ŞANLIURFA’da, dün gece, henüz ne olduğu anlaşılmayan patlama sesiyle birlikte gökyüzünde beliren ışık, kent sakinleri arasında korkuya yol açtı. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde patlamanın doğa olayı olabileceği üzerinde duruluyor.
 
Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra, Suruç, Bozova, Halfeti, Birecik ve Siverek ilçelerinde, saat 00.22’de şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Vatandaşlar patlamanın bir terör saldırısı olabileceği gerekçesiyle '155 polis imdat' hattına ihbar yağdırdı. Kent merkezi ve ilçelerde yapılan araştırmalarda herhangi bir bulguya rastlamayan polis, kayıtlara patlama sesinin bir doğa olayı olabileceği gerekçesiyle not düştü. 
 
Gökyüzünün bir alev topuyla aydınlatılmasının ardından patlama sesiyle yankılanması olayı ise bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yasındı. Kentte gece tedirginliğe yol açan olayın ne olduğu araştırılıyor.

DHA