Suriyeli çocukların karne sevinci

Zeytinburnu’ndaki Doğan Umut Okulu’nda okuyan Suriyeli çocuklar karne aldı.

Suriyeli çocukların karne sevinci
08 Temmuz 2013 Pazartesi 16:32 tarihinde eklendi.

Suriyeli öğrencilere karnelerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın verdi. Aydın, yaptığı konuşmada bağımsız ve hür Suriye'nin bir an önce oluşması temennisinde bulundu.

Zeytinburnu’ndaki Doğan Umut Okulu’nda eğitim gören Suriyeli çocuklar bugün karne heyecanı yaşadı. Suriyeli öğrenciler karnelerini Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı. Törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Bininci sınıf ile dokuzuncu sınıf arasında eğitim gören öğrencilere karnelerini Murat Aydın verdi. Öğrencilerin çeşitli gösteriler yaptığı programa, Suriyeli çocukların aileler büyük ilgi gösterdi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın törende yaptığı konuşmada, bağımsız ve hür Suriye’nin bir an önce gerçekleşmesi temennisinde bulundu. Suriye ve Mısır halkının Türk halkının kalbinde yer aldığını dile getiren Aydın, onlar için dua ettiğini söyledi. Aydın, Ramazan ayının başta Suriye ve Mısır halkı olmak üzere bütün İslam alemine barış ve huzur getirmesi dileklerinde bulundu. Murat Aydın, Suriyeli öğrencilerin eğitim gördüğü okula destek veren işadamlarına da teşekkür etti. Tören, öğrencilere karne verilmesinin ardından sona erdi.


CİHAN