"Suriye’ye giden TIR'ların içinde acaba ne vardı?"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, ’’Hırsızlık yapanlar dışarı çıkıyor. Bakanların fezlekeleri gelmedi ancak Kemal Kılıçdaroğlu’nun fezlekesi geldi. Suriye’ye giden TIR'ların içinde acaba ne vardı. Gıda ve yaşamsal malzeme var diyorlar. Neden MİT taşıyor bunları?" diye sordu.

Suriyeye giden TIRların içinde acaba ne vardı?
14 Şubat 2014 Cuma 21:03 tarihinde eklendi.



Ardahan CHP seçim bürosu büyük coşkuyla açıldı. Açılışa; Ardahan CHP Milletvekili Ensar Öğüt, İl Başkanı İlimdar Senem, Ardahan CHP Belediye başkan adayı Mete Özdemir ve Ardahanlı eski siyasiler katıldı. Açılış, CHP’nin seçim gösterisi şeklinde geçti.

Açılışta konuşan Hurşit Güneş, Ardahan’ın CHP’nin kalesi olduğunu ifade etti. Buradan Türkiye’ye mal olmuş çok önemli siyasetçiler çıktığını ifade eden Güneş, "Çıkmaya da devam edecektir. Ardahan’ın sıkıntılarını çözecek bir başkanla karşınızdayız.

Geçen hafta doğalgaz açılışı yapıldı. Henüz yeni geldi. Köylere gittik insanlarımız halen daha tezek yakıyor, hangi zamandayız biz. Ensar Bey Ardahan’a gelirken iyi ki akşam Kars’ta kalacaksınız. Eğer Ardahan’da kalmak isteseydiniz size mahcup olacaktık.

Akşam olunca pis bir çöküyor. Sokakta gezmek mümkün değil. Ardahan’ı en çok dile adam Ensar Öğüt’tür. Hem de nerede meclis kürsüsünde. Ardahan en fazla göç eden illerimiz arasında. Gebze'de Ardahan kadar nüfus var. İnsanlarımız göç ediyor, çünkü iş yok, yaşam koşulları kötü. Evine ekmek götüremiyor." diye konuştu.

CHP seçim bürosunun açılışının ardından CHP İl Başkanlığı'na geçen Güneş, burada da konuşmasına devam etti. 17 Aralık sürecine vurgu yapan Güneş, ’’Hırsızlık yapanlar dışarı çıkıyor. Bakanların fezlekeleri gelmedi ancak Kemal Kılıçdaroğlu’nun fezlekesi, tertemiz insanın fezlekesi geldi. Haramiyle haramzadeyi birbirinden ayırmak lazım.

Suriye’ye giden TIR'ların acaba ne var içinde. Gıda ve yaşamsal malzeme var diyorlar. Görelim bakalım ne var. Neden MİT taşıyor bunları. Makarnaları, salçaları biz de görelim. Neden saklıyorsunuz. Neden kimse bu TIR'ları arayamıyor.‘’ şeklinde konuştu.

Konuşmanın hemen ardından bir kadın Hurşit Güneş’ten yardım istedi. Kadının oğlunun kanserden öldüğü ve çocuklarının parasızlıktan okuyamadığı öğrenildi. Konuşmanın hemen ardından CHP’liler iyi temennilerle vedalaştı.


CİHAN