Sürücülere lastik şoku

Üsküdar ve Ümraniye'deki dün gece yaklaşık 100 otomobilin lastiğine zarar verildi.

Sürücülere lastik şoku
19 Kasım 2013 Salı 12:03 tarihinde eklendi.
Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen görüntülerde, elinde kesici alet bulunan bir kişinin sokaklarda dolaşarak otomobillerin lastiklerini kesiyor.
 
Vatandaşların tepkilerine neden olan olay Üsküdar'ın Yavuztürk ile Ümraniye'nin Tantavi Mahallelerinde gece saat 02.30 sıralarında yaşandı. Sabah saatlerinde işlerine gitmek için otomobillerine yönelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok yaşadı. Başta Sütçüoğlu Caddesi olmak üzere çevredeki sokaklarda park halinde bulunan otomobil lastiklerinin kesildiği görüldü. Durumun polise bildirilmesi üzerine çevrede inceleme başlatıldı. Yapılan ilk incelemelerde elinde kesici alet bulunan kimliği belirsiz bir kişinin rastgele otomobillerin lastiklerini kestiği görüldü. Zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Zanlının bazı otomobillerin 2, bazılarının da 4 lastiğine birden zarar verdiği belirlendi. Polise ifade verdikten sonra kendi imkanlarıyla lastiklerini değiştirmeye çalışan vatandaşlar, "Sabah kalktığımızda bu manzarayla karşılaştık. Cadde ve sokaklardaki bütün araçlara zarar vermişler. Kamera kayıtlarında da var. Bir kişi elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Zararımız çok fazla." diye konuştu. 
 
ELİ BIÇAKLI ZANLI KAMERADA
 
Bu arada cadde ve sokaklarda park halinde bulunan onlarca otomobile zarar veren zanlı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Bir işyeri ile sitenin güvenlik kamerasına yakalanan zanlının elinde bıçakla dolaştığı görülüyor. Kamera kayıtlarındaki zanlının park halindeki otomobillerin lastiklerine sırayla vurarak dolaşması ile rahat hareketleri dikkat çekiyor. 

CİHAN