Sürücünün serbest kalmasına tepki

Balıkesir'in Edremit İlçesinde ölümlü motosiklet kazasında hayatını kaybeden kişinin yakınları kaza sonrası sürücünün serbest kalmasına tepki gösterdi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 21:42 tarihinde eklendi.

Edremit ilçesinde 31.08.2013 günü saat 08:30 sularında tarlayı sulamak için Kemal Ateş'in(60) kullandığı motosiklet ile yolculuk yapan Ali Tekece(77), Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yakınlarındaki orta refüjden geçmeye çalıştı.

Motosiklet sürücüsü Kemal Ateş, orta refüjü geçtiği sırada Burhaniye yönünden gelen kamyonetin çarpması sonucu arkasında yolculuk yapan Ali Tekece ile birlikte ağır yaralandı. Yaralılar köylüler tarafından olay yerine çağrılan ambulanslarla önce Edremit Devlet Hastanesi'ne daha sonra Balıkesir’de özel bir hastaneye kaldırıldı.

Her iki yaralı yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Üç çocuk, 7 torun sahibi olan Ali Tekece, üç gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Kemal Ateş ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Hayatını kaybeden Tekece’nin cenazesi Edremit’in Bostancı köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Gömeç ilçesi Hacı Hüseyinler köyünde sevenlerin gözyaşları arasında toprağa verilirken Tekece’nin yakınları kaza sonrası gözaltıların olmamasına tepki göstererek, "Orta da bir ölüm var. ;

Ancak suçlular elini kolunu sallayarak geziyor. Suçlu ortada yok. Sanırım tek suçlu babamız. Çünkü motosikletin arkasına binerek suç işlemiş oldu.“ dediler. 


CİHAN