Survivor dönüşü şok yaşadı

Survivor'dan ilk elenen isim olan Sibel Tüzün, makyajsız haliyle ilgili yapılan ağır yorumlara tepki gösterdi.

Survivor dönüşü şok yaşadı
02 Mayıs 2012 Çarşamba 11:31 tarihinde eklendi, 1.655 kez okundu.

 

Yüzünün şişliğinin alerjik  olduğunu söyleyen şarkıcı, "İnsanların yorumları o kadar insafsız ve tuhaftı ki insan üzülemiyor" dedi.
 
Survivor yarışmasındaki ünlüler takımından ilk elenen şarkıcı Sibel Tüzün, döndüğünde kendisiyle ilgili yapılan yorumları görünce büyük şok yaşadığını açıkladı.
 
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da makyajsız hali için yapılan ağır yorumlara cevap veren Tüzün, "Makyajsız halim Twitter'da en çok konuşulan konu olmuş. Hâlbuki gözlerimin o kadar şişmesinin sebebi alerjik bir bünyem olması" dedi.
 
GÜZELLİK YARIŞMASINA GİTMEDİM
 
Survivor adasındaki bitkiler ve nemin alerjik reaksiyonlarını tetiklediğini dile getiren şarkıcı, "Yüzüm şişmiş ama yapılacak bir şey yok. Doktorlar orada alerji ilaçlarımı bir kereliğine vermek zorunda kaldı.
 
Üstüne bir de iğne oldum.  İnsanların yorumları o kadar insafsız ve tuhaftı ki insan üzülemiyor. Ancak bunu yazanların kendileri için üzülebilirim. Ben oraya güzellik yarışmasına gitmedim" diye konuştu.
 
Tüzün adadaki hayatın zorluğundan bahsederken, "Burada yazılanlar umurumda değil. Orada yaşadıklarımızı anlamak için bir gün yatağınızda değil de yerde yatın.  Gittiğime hiç pişman değilim" ifadesini kullandı.
 
(BUGÜN GAZETESİ)