'Survivor Turabi'ye bayılıyorum'

Atiye yeni klibi ”Sor”un tanıtımı kapsamında ilk kez Best FM'de Yasemin Şefik'in canlı yayın konuğu oldu. Sevilen sanatçı program boyunca bol kahkahalı ve ilginç açıklamalarda bulundu

Survivor Turabiye bayılıyorum
27 Mart 2015 Cuma 16:30 tarihinde eklendi, 1.874 kez okundu.
27 yaşındaki güzel şarkıcı Atiye "Sevgilin var mı?" sorusuna “Geçen magazinciler bir yerden çıkarken çektiler. Yanımdakinin eski ya da yeni sevgilim olduğunu kafalarına göre yazdılar.  Sevgilim yok ya da var bugüne kadar hiç söylemedim. Neyin nerede çekildiğini hepimiz biliyoruz. Ona göre bazı yerlere gitmiyorum” dedi.
 
Yasemin Şefik’in “Evde televizyonda en çok ne izliyorsun?” sorusuna ise “Tam anlamıyla Survivor tutkunuyum. Bundan 5 sene önce teklif etselerdi düşünmeden katılırdım. Ancak şimdi o açlığa dayanamayacağımı düşünüyorum. Turabi’ye bayılıyorum, en iyi savaşan o. Onu destekliyorum. Geçtiğimiz yıldan beri takip ediyorum. Hatta sonradan öğrendim ki Turabi “Salla” isimli şarkımın klibinde oynamış. Bunu öğrenince çok mutlu oldum” dedi.
 
'ŞARKIM ROMANTİK, YAĞMUR YAĞSIN DİYE DUA EDİYORUM!'
 
Arka arkaya çıkan albümler ve yeni şarkılar arasında kendi şarkısının beklenenin aksine romantik bir şarkı olması üzerine “Yazdan önce klibi yayınlamak istedim. Klip yayınlanınca bahar geldi. Şimdi yağmur yağsın diye dua ediyorum” dedi.