Survivor'da aşk iddialarına yanıt!

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun, hakkında çıkan 'Merve Aydın ile aşk yaşıyorlar' iddialarına yanıt verdi.

Survivorda aşk iddialarına yanıt!
20 Mart 2015 Cuma 20:56 tarihinde eklendi, 4.752 kez okundu.
Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun'un vedası sırasında Merve Aydın'ın "Gitme Ahmet" diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden oldu. 
 
Adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Ahmet Dursun aşk iddialarını yalanlayarak "Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirimize moral verdik." dedi.
 
İşte Ahmet Dursun Survivor kameralarına yaptığı o özel açıklamalar;
 
BEN AÇ DURAMAM
 
Bu Survivor daha zordu. Benim zaten açlıkla ilgili sıkıntılarım var. Ben çabuk acıkıyorum. Bu sezon Survivor'da ödüller daha zor ve yavaş ilerledi. Önce ayağım sonra midem derken istediğim performansı gösteremedim. Ama talihsizlikler olmasaydı ben ilk 3'e girerdim.
 
HAKAN HATİPOĞLU YALANCI
 
Hakkında çok fazla şey söyleyemem çünkü tanımıyorum kendisini. Ama yaklaşımı, hareketleri, yalancılığı, hatta Tolga Karel'e benzetiyoruz denildiğinde ben Tolga'nın yarısı bile olamaz dedim. Kankası Merve Oflaz'la zaten daha önce kurmuşlar buraya gelmeden önce. Aynı adaya düştüler. Zaten yapmak istediklerini de yapıyorlar.
 
MERVE BENİM KARDEŞİM
 
Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirmize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirmize moral verdik. Benim orda olmayışım sadece Merve'yi değil , Anıl'ı, Almeda'yı, Pascal'ı da etkileyecek ben onlardan birlik beraberliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya gayret edin dedim.