Survivor'da büyük sürpriz

Survivor 2018'de ilk eleme heyecanı bu akşam yapılan SMS oylamasıyla birlikte belli oldu.

Survivorda büyük sürpriz
21 Şubat 2018 Çarşamba 00:06 tarihinde eklendi.
Survivor 2018 büyük heyecan sürmeye devam ediyor. Oynanan dokunulmazlık ve ödül oyunlarının ardından bu akşam kritik bir SMS oylaması gerçekleşti. Yapılacak olan SMS oylamasının ardından Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu. Peki, Survivor 2018'de adaya veda eden ilk isim gönüllüler takımından kim oldu?
 
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
 
Survivor 2018'de ilk eleme konseyiyle birlikte elenen isim belli oldu. Büyük heyecanın sürdüğü Survivor'da adaya veda eden isim bu akşam gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte açıklandı. Gönüllüler takımından Marcus, Yağmur ve Cumali arasında gerçekleşen SMS oylamasının ardından Survivor'a veda eden ilk isim Marcus oldu.
 
ACUN ILICALI: GAMZE SURVİVOR’A DEVAM EDEMEYECEK
 
Acun: Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.
 
ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
 
 
Survivor'da ödül oyunları gün geçen gün daha kaliteli olmaya devam ediyor. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı arasında gerçekleşen ödül oyununda oldukça kıyasıya bir rekabet yaşandı. Üst üste ödül oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı artık bu şanssızlığı kırıp ödül oyununu kazanmak istiyordu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül iki takım yarışmacılarına da oldukça cazip geldi. Ödül kişi başı bir protein sütü ve yoğurduydu. Oynanan ödül oyunu 10-8 gönüllüler takımının galibiyetiyle tamamlandı ve gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu. 
 
 
Kelebek