Survivor'da büyük sürpriz; yeniden kadroda

Survivor All Star 2018'de ünlüler takımında ter dökecek olan iki yarışmacının daha ismi belli oldu. Survivor yarışmasının bu sene All Star versiyonu ile oynanacak olması nedeniyle, yarışmaya önceki senelerde başarılı olmuş isimler seçiliyor. İşte Survivor 2018'de yarışacak olan iki isim

Survivorda büyük sürpriz; yeniden kadroda
28 Kasım 2017 Salı 12:29 tarihinde eklendi, 4.397 kez okundu.
Survivor yarışmasında bu yıl farklı bir format ile ekranlara geleceği belirtilmişti... Bu yıl önceki yıllarda başarı göstermiş yarışmacıların bir arada yarışacağı bir All Star grubu kuruluyor.
 
Yarışmanın yapımcısı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, adaya gidecek 8 kişinin ismini açıklamıştı.
 
2 İSİM DAHA BELLİ OLDU
 
Öte yandan Survivor 2018 All Star'a katılacak olan iki ismin daha belli olduğu, bu isimlerin ise Ümit Karan ve Nihat Doğan olarak belirlendiği öğrenildi.
 
KADRODAN ÇIKARTILMIŞTI
 
Nihat Doğan iki yıl önce vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan'ın ardından attığı tweet nedeniyle Survivor 2015 All Star kadrodan çıkartılmıştı.
 
 
GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU KİM OLDU?
 
Survivor 2017 büyük finali Kıbrıs’ta gerçekleşti. Finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişen arasında survivor 2017 şampiyonluğu için SMS oylaması yapıldı. Kıbrıs'ta yapılan finale bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katıldı. Yapılan halk oylamasının ardından Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu. Survivor 2017'nin şampiyonu gönüllüler takımını temsil eden Ogeday Girişken oldu.
 
Önceki yıllardan yarışmayı takip eden seyircilerin merakla beklediği iki isim ise sosyal medya tepkilerinden anlaşıldığı üzere Hilmi Cem ve Murat Ceylan. Bu ikili birlikte yarıştıkları dönemde programa damga vurmuştu. İşte Survivor All Star 2018'in detayları
 
 
TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'A GİDİYOR
 
Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.
 
Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.
 
SURVİVOR'A GİDECEK OLAN DİĞER İSİMLER
 
Hilmicem İntepe
 
Adem Kılıççı
 
Hakan Hatipoğlu
 
Murat Ceylan
 
Cumali Akgül
 
Turabi Çamkıran
 
Sema Aydemir
 
Nagihan Karadere
 
Merve Aydın
 
ADI İLK AÇIKLANAN YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL OLMUŞTU
 
Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı. Cumali Akgül, Survivor All Star'da gönüllüler takımında yarışacak...
 
Hürriyet