Survivor'da elenen isim belli oldu herkes kahroldu

Survivor 2018'in 22 Haziran Cuma yayınlanan 106. bölümünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki büyük finale bir hafta kala bir isim daha veda etti. Kenan Doğulu sürprizi nedeniyle bir gün ertelenen eleme konseyinin sonuçları Cuma akşamı açıklandı.

Survivorda elenen isim belli oldu herkes kahroldu
23 Haziran 2018 Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi, 1.317 kez okundu.
Survivor 2018 29 Haziran Cuma akşamı KKTC'den yapılacak olan büyük finale kısa süre kala bir kişi daha yarışmaya veda etti.
 
SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
 
Survivor'ın iddialı yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran ve Murat Ceylan arasında eleme sırasından bir isim elendi. Dominik'te yapılan son toplu sms oylaması sonuçlarına göre, Hakan, Turabi ve Murat arasında en az oyu alan yarışmacı olan Murat Ceylan elenerek adaya veda etti.
 
ELENEN MURAT CEYLAN NELER SÖYLEDİ?
 
Adının açıklanmasından sonra büyük üzüntü yaşayan Murat Ceylan, elendikten sonra duygularını açıkladı. Çok güzel bir sezon geçirdiğini söyleyen Murat, '2013'de beni seyredenler nasıl bir yarışmacı olduğumu görmülerdir Aradan 5 sene geçti. Biz buraya isteğimizle, arzumuzla, tutkumuzla gelip en iyisini yapmaya çalıştık. Hilmi Cem dışında burada daha önceden tanıdığım kimse yoktu. Hepsini teker teker çok seviyorum. Kimse için alınganlığım, kırgınlığım yoktur. Birini incittiysem özür dilerim' şeklinde konuştu.