Survivor'da kim elendi?

Survivor’da 2016'da elenen iki isim dün belli oldu. Büyük finale adını yazdıran Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan’dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı.

Survivorda kim elendi?
28 Haziran 2016 Salı 09:10 tarihinde eklendi, 1.542 kez okundu.
Survivor’da 2016'da elenen iki isim dün belli oldu. Büyük finale adını yazdıran Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan’dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı. Survivor'ın dün akşam yapılan ada konseyinde SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Nagihan, yarışmaya veda etti. Survivor'da Nagihan’ın ardından Semih elendi ve Damla ikinci yarı finalist oldu.
 
Survivor'da adaya veda eden iki isim belli oldu. Büyük finale adını yazdıran Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan'dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı. Konseyde SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Nagihan, adaya veda etti. 
 
Survivor'dan elenen Nagihan 'Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şu anda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum' dedi
.
İKİNCİ YARI FİNALİST DAMLA OLDU
Survivor 2016'da Nagihan'ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. SMS sonuçlarının ardından konuşan Damla, "İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim" dedi.