Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2017'de ilk kavga!

Survivor 2017 dün akşam nefes kesen mücadeleleriyle başladı. Hem ünlüler hem de gönüllüler yarışmacılarıyla dikkat çeken Survivor 2017’nin ilk bölümünün ardından gözler dokunulmazlık oyununa çevrildi. 'Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?' sorusuna yanıt bugün gelecek. 22 Ocak Pazar günü yayınlanacak bölümde takımlar adada varlık mücadele gösterecek

Survivorda ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2017de ilk kavga!
22 Ocak 2017 Pazar 15:04 tarihinde eklendi, 1.175 kez okundu.
Survivor 2017, dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Bu yıl 12 milli sporcunun da yer aldığı yarışmanın 1. bölümünde arka arkaya ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyunun ilkinde barınma ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler verilirken; ikincisinde erzak ödülü verildi. Survivor 2017’nin ilk ödül oyunlarından yüzü gülen taraf ise Gönüllüler oldu.
 
Her iki oyunu da kaybeden Survivor 2017 Ünlüler’i hem diğer yarışmacılarla hem de kendi aralarında gergin anlar yaşadı.
 
 
Özellikle kendi sırasında oyunu karşı takıma kaptıran Dünya Kick Boks şampiyonu olan Sabriye Şengül’ün ‘Kes sesini’ çıkışı hem ekran başındakileri hem de diğer yarışmacıları şaşırttı.
 
 
İlk bölümden gergin başlayan Survivor’ın 2. bölümünden ilk görüntüler de geldi. Bugün yayınlanacak bölümde yarışmacılar adada kalmak için mücadele edecek, ilk dokunulmazlık mücadelesi ekrana gelecek.
 
Mehmet Coşkundeniz: Benim favorim İlhan MansızMehmet Coşkundeniz: Benim favorim İlhan Mansız
 
 
İşte, 22 Ocak Survivor 2017’nin ilk dokunulmazlık oyununda yaşanacaklara dair ipuçları!
 
DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA SESLER YÜKSELİYOR
 
 
İlk bölümüyle kıran kırana bir mücadeleye tanık eden Survivor’da ödül oyununu kim kazandı sorusuna yanıt dün akşam geldi. Gözler dokunulmazlık oyununun sinyalini veren 2. bölüme çevrildi. Kısa sürede yayınlanan 2. bölüm fragmanında ise dikkat çeken detaylar var.