Survivor'da şampiyon kim olacak?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de final heyecanı had safhada.

26 Haziran 2012 Salı 08:53 tarihinde eklendi, 2.068 kez okundu.

 

Geçtiğimiz hafta kazandıkları ödül oyunuyla adaya erken veda eden Hasan ve Anıl, önce Paris’e ardından da Roma’ya gitti. Gönüllerince gezen ve eğlenen iki arkadaş Paris ve Roma’yı yeniden fethetti. Sokak çalgıcılarıyla dans eden ve dilediklerince yemek yiyen Hasan ve Anıl, Paris ve Roma’nın tüm tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı yakaladı. Bu sırada aileleriyle de telefonla görüşen ikili, daha sonra Kuzey Kıbrıs’taki büyük finale doğru hareket etti.
 
AİLELERİNE KAVUŞTULAR
 
Son haftayı Dominik Adası’nda geçiren Nihat ve Begüm ise diğer arkadaşlarına göre sakin bir hafta geçirdi. Havuza giren ve adayı gezme şansı yakalayan Nihat ve Begüm, ata binerek sahilde tur attı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finalin yapılacağı otele giden Hasan, Nihat, Anıl ve Begüm aileleriyle buluştu.
 
 
Otelin kapısında kendilerini bekleyen yakınlarına sarılan yarışmacılar mutlu anlar yaşadı. Kuzey Kıbrıs’ta yapılan ada konseyinde elenen isim de belli oldu. Geçtiğimiz hafta Nihat’la Begüm arasında yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre adaya veda eden isim Begüm oldu.