Survivor'daki kavgadan diskalifiye çıkacak mı?

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanında Yasin ve Barış arasındaki gerilimi ön plana çıktı. Bununla birlikte Survivor'da diskalifiye kararı çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Survivordaki kavgadan diskalifiye çıkacak mı?
21 Nisan 2020 Salı 00:19 tarihinde eklendi, 3.562 kez okundu.
Haftanın eleme adaylarından biri olan Barış ve Yasin arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlar doğuracağı hakkında Survivor Panaroma sunucusu Hakan Hatipoğlu'ndan çarpıcı yorumlar geldi.
 
Spor Arena Canlı yayınında Uğur Yapıcı'nın konuğu olan Hakan Hatipoğlu, taraftarı olduğu Galatasaray ve Survivor hakkında konuştu.
 
SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE OLUR MU? 
Canlı yayında Uğur Yapıcı'nın "Survivor'da yaşanılan Barış-Yasin kavgasının ardından diskalifiye bekliyor musunuz?" sorusunu da yanıtlayan Hakan Hatioplu," Survivor bu zor günlerde insanların eğlenmesini, heyecanlanmasını sağlıyor. Son bölümde de ciddi bir durum var. Barış ile Yasin'in kavgası var. Diskalifiye durumları karışık. İki kişi kavga ediyor, bu her yerde olabilecek bir şey. İki yarışmacı da sonrasında hatalarını anladıysa, diskalifiye olmaması gerektiğini düşünüyorum. İki aylık bir emek var. Sonrasında durumlar devam ederse, prodüksiyon duruma müdahale eder." dedi.
 
Hatipoğlu sözlerini, "Günlük hayatımızda hepimiz argo konuşabiliyoruz. Canlı yayında daha temkinli oluyoruz ancak arkadaş ortamında argo konuşabiliyoruz. Küfür edince uyarı alır, devamı gelirse gereği düşünülür. Bu kadar kolay yarışmacı harcamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Acun ağabey de vicdanlı hareket ediyor. Bu gece diskalifiye çıkacağını sanmıyorum. Ama hepbirlikte göreceğiz." ifadeleriyle sürdürdü.