'Swinger' için polisle anlaşınca yakalandılar

ADANA'da, para karşılığı 'Swinger' (eş değiştirme) partisi düzenlediği öne sürülen evli 2 çift, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Swinger için polisle anlaşınca yakalandılar
04 Aralık 2016 Pazar 20:35 tarihinde eklendi, 1.200 kez okundu.
ADANA'da, para karşılığı 'Swinger' (eş değiştirme) partisi düzenlediği öne sürülen evli 2 çift, polis tarafından suçüstü yakalandı.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal paylaşım sitesinde 'Öykü-Mete' rumuzu ile bir çiftin 'swinger' adı altında fuhuş yaptığı ihbarını aldı. Polis, ihbar üzerine savcılıktan alınan izinle, sahte bir sosyal medya hesabı açıp çift ile arkadaş oldu. Müşteri gibi davranan polis, çift ile bir süre görüştükten sonra 2 çiftle 'swinger'  yapmak istediğini söyledi. Polisin bu teklifini kabul eden çift, 1000'er lira para karşılığında buluşabileceklerini belirtti. Polis, bildirilen Seyhan İlçesi, Reşatbey Mahallesi'ndeki adrese gitti. Evli çift gibi davranan polisler, kapıyı açan 2 çiftle yapılan para alışverişi sonrası, kimliklerini gösterip 4 kişiyi gözaltına aldı. Sorgulanan çiftlerden kadınlar, eşlerinin kendilerini fuhuşa zorladığını öne sürdü. Kadınlar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen eşleri Fatih K. ve Ekrem C. tutuklandı.