Taciz film oluyor

Fransız yönetmenler, IMF Başkanı Dominique Strauss Kahn'ın New York'taki seks skandalını beyazperdeye aktarmak için yarışa geçti

Taciz film oluyor
16 Haziran 2011 Perşembe 08:24 tarihinde eklendi.

Fransızlar DSK rolüne en çok Gerard Depardieu, hizmetçi rolüne ise Halle Berry’yi yakıştırıyor.

 
SAYI DAHA DA ARTABİLİR
 
IMF Başkanı Dominique Strauss Kahn’ın, New York’ta bir oda hizmetçisine tecavüz ettiği iddiaları ve ardından gelen olaylar Fransız sinemacıların iştahını kabarttı. Tüm dünyanın dikkatini çeken skandalı beyazperdeye aktarmak için kolları sıvayan senaristler, 17 senaryo hazırladı. Hürriyet'in haberine göre; Fransa Senaristler ve Besteciler Birliği (SACD) başkanı Fransız yönetmen Yves Boisset, şimdiye dek olay hakkında ellerine 17 senaryo ulaştığını bu sayının artabileceğini bildirdi.
 
BERRY VE DEPARDIEU
 
Boisset’e göre gelen senaryolarda DSK için en çok düşünülen oyuncu, Fransız aktör Gerard Depardieu. DSK’nın tecavüze yeltendiğini ileri süren Sofitel’in Afrikalı oda hizmetçisi Nafissatou Diallo içinse en çok Hollywood yıldızı Oscarlı aktris Halle Berry düşünülüyor.
 
DSK’nin eşi Anne Sinclair için düşünülen oyuncular arasında Amerikalı Annette Bening’in, avukatı rolü ise Joe Pesci ile Danny De Vito’nun isimleri ön plana çıkıyor.