Taciz iddiası ayrılık getirdi

İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı görevindeyken, Ü.E.İ.´ye cep telefonu mesajlarıyla tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan Murat Gök ile nişanlısı avukat Pınar Melli ayrılma kararı aldı.

05 Eylül 2009 Cumartesi 08:35 tarihinde eklendi.

 Gök ve Melli´nin 25 Eylül´de Karşıyaka´da yapacakları düğünün davetiyeleri de dağıtılmıştı.

Yaşar Üniversitesi öğretim görevlisi Ü.E.İ., hafta başında Karşıkaya Cumhuriyet Başsavcılığı´na başvurarak, Savcı Murat Gök´ün, babası Hakkı İ.’nin tutuklandığı tarihte kendisine cinsel içerikli ve cinsel ilişkiye daveti çağrıştıran mesajlar gönderdiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Suç duyurusunda Gök´e ait olduğu iddia edilen SMS mesajları da delil olarak sunuldu. Şikayet dilekçesi verilmesinden sonra iddialarla ilgili açıklama yapan Savcı Gök ise ``Bu olaylar uzun zaman önceydi. O zaman bekardım ve bu bayanla bir süre birlikteliğimiz oldu. Madem şikayetçi olacaktı, niye bunu düğünüm öncesinde yaptı. Babası çete liderliğinden tutuklanmıştı. Sürekli odama gelip beni etkilemeye çalıştı. Yapılanların hepsi bir iftira’’ demişti./_np/7852/8737852.jpg

Evlilik hazırlıkları son aşamaya gelen hatta tayin yeri Samsun´da kalacakları lojmanı bile gezen Gök´ün avukat nişanlısı Pınar Belli, bu iddiaların ardından ayrılma kararı aldı. Gök ve Belli´nin dün biraraya gelip, birlikteliklerini bitirme kararı verdikleri öğrenildi. Avukat Pınar Melli, ayrılma konusundaki söylenenlerin doğru olduğunu belirtip ``Aramızdaki herşey kesinlikle bitti’’ dedi. Gök ise nişanlısıyla ayrıldıkları yönündeki iddiaları kabul etmedi.