Tacizcinin 'Gözüm görmüyor' yalanı

Biir kadını elle taciz ettiği için mahkemeye çıkarılan Ali Çangal, 'Hakim bey benim bir gözüm iyi görmez' diyerek kendini savunması üzerine hakim, 'Tek gözle de bu iş yapılır' dedi

Tacizcinin Gözüm görmüyor yalanı
14 Mart 2013 Perşembe 14:11 tarihinde eklendi.

 

Olay, İlkadım İlçesi Lise Caddesi’nde geçen yıl ekim ayında meydana geldi. Ö.D., kız kardeşiyle birlikte gittiği markette alışveriş yapıp evlerine doğru yola çıktı.
 
Bir süre sonra oturdukları apartmanın önüne gelen iki kardeşten Ö.D., elindeki poşetleri yere koyup anahtarını çantasından çıkardığı sırada iddialara göre arkasından gelen Ali Çangal, genç kıza sarıldı.Panikleyen Ö.D. ve kız kardeşi 14 yaşındaki G.D., bağırmaya başladı. Bunun üzerine panikleyen Çangal, kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

'BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM MÜMKÜN DEĞİL'
Şikayet üzerine yakalanan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali Çangal, Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Olayın meydana geldiği saatte ben işteydim. Böyle bir şey yapmam mümkün değil. Ben psikolojik tedavide görüyorum, bir gözüm de iyi görmez. Böyle bir şey yapamam. Doktorlarımdan sorulmasını istiyorum" dedi.
 
Sanık savunması üzerine Mahkeme Başkanı hakim Dursun Ali Güleç de "Tek gözle de bu iş yapılır" diye konuştu. Duruşmaya katılan genç kız ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

DURUŞMA ERTELENDİ
Mahkeme heyeti, genç kızı olay nedeniyle ruh sağlığının bozulup bozulmadığının tespiti, sanığı da akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderip duruşmayı erteledi.

DHA