Taiwo elden kaçıyor!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen Taye Taiwo'nun, Dinamo Kiev'e kiralanacağı belirtiliyor.

Taiwo elden kaçıyor!
28 Temmuz 2012 Cumartesi 10:51 tarihinde eklendi, 1.156 kez okundu.

 

Galatasaray'da sol bek mevkii için adı geçen AC Milanlı Taye Taiwo'nun Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev'e kiralanacağı iddia ediliyor.
 
le10sport'un haberine göre eski takımı Marsilya'nın da peşinde olduğu Taye Taiwo'nun son dakikada devreye giren Dinamo Kiev'e kiralanacağı kaydedildi.
 
Sarı-kırmızılılarda savunmanın sol tarafı için 1 numaralı aday olarak gösterilen Nijeryalı futbolcunun Ukrayna ekibinden yıllık 2 milyon euro alacağı belirtiliyor.
 
2005 yılında Lizarazu'nun boşluğunu doldurmak için Marsilya'ya transfer olan Taiwo burada gösterdiği performans ile İtalya'nın yolunu tutmuştu. Fransız ekibinden Milan'a büyük umutlarla ve potansiyelle gelen ancak menajer Massimiliano Allegri ile yaşadığı problemlerle birlikte kendini Ada'da QPR'da bulan Taiwo geçen yıl İngiliz ekibiyle 15 maça çıkmıştı.
 
Nijeryalı futbolcu QPR'a sezon sonuna kadar kiralanırken 3.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu tanınmıştı. Ada ekibi bu opsiyonu kullanmadı.
 
Taye Taiwo'nun kulübü ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Öte yandan yeni sezon öncesi Miguel Veloso, Kranjcar, Marco Ruben, Raffael gibi isimleri kadrosuna katan Kiev ekibi şu ana kadar yaptığı transferler ile iddialı bir takım kurmayı başardı.
 
(Sporx)