Takas değil para!

Galatasaray ile Beşiktaş’ın, Q7’ye karşılık çeşitli takas alternatiflerini görüştüğü iddia edilirken, siyah-beyazlı yönetici Ahmet Kavalcı, “5 milyon euro getirirse Türkiye’de bir takımda oynayabilir. Takas düşünmüyoruz” diyerek noktayı koydu

Takas değil para!
01 Ocak 2013 Salı 11:58 tarihinde eklendi.

 

Ricardo Quaresma, Beşiktaş’tan gitti ama Portekizli futbolcu hakkındaki transfer söylentileri hiç bitmedi. Adı Galatasaray ile anılan futbolcu için iki kulüp arasında takas görüşmelerinin yapıldığı iddia edilmişti.
 
Beşiktaş ile yaptığı fesih sözleşmesinde, sezon sonuna kadar Türkiye’de bir takıma transfer olması durumunda 5 milyon euro getireceği yolunda bir madde konan yıldız futbolcunun bonservis bedeli için sarı-kırmızılılardan çeşitli futbolcu önerilerinin bulunduğu konuşuluyordu.

Ancak siyah-beyazlıların etkili isimlerinden bir yöneticinin sözleri, bu söylentilere nokta koydu. Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, Portekizli futbolcunun ancak 5 milyon euro getirmesi halinde Türkiye’de istediği bir takıma gidebileceğini söyledi. Kavalcı, Quaresma’nın yeniden Süper Lig’e gelmesi durumunda kesinlikle takası düşünmediklerini de dile getirdi.
 
Öte yandan kendisince uğursuz saydığı 2012 yılının son günlerinde bile işleri düzgün gitmeyen Portekizli oyuncu, kendisini soyan hırsızların serbest kalması karşısında adeta isyan etti. Soygunun tek görgü tanığı olan yakın arkadaşının Angola’da Noel tatili yapması nedeniyle serbest kalan hırsızlardan hala 44 bin eurosunu alamayan oyuncu, adeta 2012 yılı bitsin diye dua ediyor.