Takla attı, alev alev yandı

Sarıyer Darüşşafaka Caddesi üzerinde aşırı hız nedeniyle takla atan otomobil alev alev yandı. Takla atan otomobilde bulunan 2 kişi kazayı yara almadan atlattı.

Takla attı, alev alev yandı
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:04 tarihinde eklendi.

 

Kaza, saat 13.00 sıralarında Sarıyer’de bulunan Darüşşafaka Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir oto galeriye ait olduğu öğrenilen 34 JK 6731 plakalı test otomobili, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek takla attı.

Oto galeride stajyer olarak çalıştıkları öğrenilen Emre Demir ve Aykut Özkan takla atan araçtan fırlayarak yola savruldu. Bu sırada takla atan otomobil yanmaya başladı. Kazayı gören vatandaşlar hafif şekilde yaralanan iki genci kendi imkanlarıyla hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise uzun bir süre yanan otomobili söndürmeye çalıştı. Polis herhangi bir olumsuzluğa karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Söndürme çalışmalarının ardından otomobilin kullanılamaz hale geldiği görüldü.
 
Otomobilin aşırı hız yaparak viraja girdiğini savunan bir görgü tanığı, “Ben okulun önünde oturuyordum. Araba birden hızlandı. Araba hızlanınca bana doğru geliyor diye korktum. Hızını alamayınca sarsıldı ve takla attı. İçindeki iki vatandaş aracın içinden fırladı. Araç takla attıktan sonra yavaş yavaş yanmaya başladı. Korktuk ve geri kaçtık. Devriye gezen polisler vardı. Hemen itfaiyeyi aradılar’’ şeklinde konuştu. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.

İHA