Taksim'de Diablo 3 kuyruğu

Diablo II’nin piyasaya sürülmesinden tam 12 yıl sonra, Avrupalı oyunseverler bu gece saat 00.00’ı gösterdikten sonra Diablo III’e kavuşacak.

Taksimde Diablo 3 kuyruğu
14 Mayıs 2012 Pazartesi 18:41 tarihinde eklendi, 2.650 kez okundu.

Ancak yıllar süren bekleyişine son veren sadece Blizzard değil. Rockstar Studios, sekiz yıl aradan sonra Max Payne III ile seriye devam edecek.

 
Avrupa, 15 Mayıs’ın gelmesiyle çok sayıda oyunun PS3 ve Xbox 360 gibi konsollar dışında masa üstü bilgisayarlarda da oynanabilen versiyonlarına kavuşacak. Türkiye ve Avrupa’daki binlerce oyun sever, raflarda yer alacak ve internetten ücret karşılığı indirilebilecek oyunlara kavuşmak için heyecanlı bir bekleyişe başladı.
 
2012'ye damgasını vuracak
Diablo III,  Wizard, Barbarian,Witch Doctor, Monk ve Demon Hunter olmak üzere beş ayrı karakterle oyun severlerin karşısına çıkacak.Oyunun normal sürümü 110 TL, özel Collector’s Edition sürümü ise 240 TL ‘den satılacak.
 
Analistlerin 2012’ye damgasını vuracağını belirttiği bir diğer önemli yapım Max Payne 3, yılın en iyi FPS’i olarak tanımlanıyor. Aksiyon ve şiddet seviyesini maksimuma çıkaran oyun, çoklu oyuncu özelliğiyle sunduğu heyecanı ikiye katlayacak.

http://www.yenimedyaduzeni.com