Taksim'de kırmızı halılı evlilik teklifi

Taksim Meydanı ilginç bir evlilik teklifine sahne oldu. Grafiker Adni Atakan, Cumhuriyet Anıtı önüne kırmızı halı sererek kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Müzik eşliğindeki evlilik teklifine vatandaşlar da katı sağladı.

Taksimde kırmızı halılı evlilik teklifi
18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:50 tarihinde eklendi.

Havada, denizde ya da farklı bir mekanda yapılan binlerce çılgın evlilik teklifine bir yenisi de İstanbul'da eklendi. Bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı evlilik kararı alan 24 yaşındaki Grafiker Adni Atakan, ilginç bir evlenme teklifi hazırladı. Merve Teke'ye İstanbul dışına çıkacağını ve iş için bir kaç gün kalmak zorunda olduğunu söyledi. Bu sırada da hemen hazırlıklara başladı. Arkadaşları ve yakın çevresinden yardım isteyen genç, Taksim Cumhuriyet Anıtı önüne kırmızı halı serdirdi. Toplanan meraklı insanların da desteğini alan Atakan, onlara da birer kalp şeklinde balon verdi. Müzik, takılacak yüzükler, seromoni ve diğerleri ile artık her şey hazırdı.

Hiç bir şeyden haberi olmayan genç kız, olaydan haberdar olan arkadaşları ile Taksim Meydanı'na getirildi. Genç kız birden kendisini kırmızı halının, ellerinde balonlar olanlar onlarca kişinin arasında yürürken buldu. Kırmızı halının diğer ucunda ise erkek arkadaşı vardı. Genç kız şaşkınlığını elini yüzüne kapatarak bastırmaya çalıştı. Ancak yaşadığı büyük sevinç her haline yansıdı. Halı boyunca yürüyen genç kız Adni Atakan'a sarıldı. Seramoniyi organize eden Adni Atakan son olarak yere çömelerek cebinden çıkardığı yüzüğü gösterdi ve "Benimle evlenir misin? diye sordu. Genç kız, şaşkınlık içinde üzerinde 'evet' yazan pankartı gösterek evet cevabını verdi. Merve'nin parmağına yüzüğü takan Adni Atakan duyduğu mutluluğu kız arkadaşına uzun süre sarılarak yaşadı.

Uzun süredir evlilik teklifi için hazırlık yaptığını ancak bu kadar kalabalık bir ortamı tahmin etmediğini belirten Adni Atakan, "2 yıldır böyle bir hazırlık yapıyordum, farklı bir şey yapacağımı söylemiştim, yaptım ve istediğim cevabı da aldım" dedi. Genç kız da yaşadığı şaşkınlıkla "Bu kadarını beklemiyordum." şeklinde konuştu.


CİHAN