"Taksim'de yılbaşı için 5 bin polis görevli"

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yılbaşı öncesi alınan güvenlik önlemlerini yerinde görmek için Taksim'de inceleme yaptı.

Taksimde yılbaşı için 5 bin polis görevli
30 Aralık 2012 Pazar 23:58 tarihinde eklendi.

 

Gece yarısı yardımcıları ile birlikte Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde dolaşa İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın, alınan önlemleri yerinde inceledi. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde dolaşan Çapkın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2013 yılının ülkeye ve polis teşkilatına barış getirmesi temennisinde bulundu. 
 
İstanbul’da yılbaşı kutlamalarının yapılacağı 5 noktada 5 bin sivil ve resmi personelin görev yapacağını belirten Çapkın, “İnsanlarımızın ve İstanbulluların yılbaşını huzur içinde geçirebilmeleri için, kent içinde 5 ayrı yerde bulunacağız. Oralarda her türlü güvenlik önlemini almış olacağız. Gerek sivil gerekse resmi her çeşit önlem alınmış olacak. Gerek kameralarla teknolojik olarak gerekse personelimizle yeterliyiz. Hatta personel sayımızda fazlayız. 5 bin civarında sivil resmi personelimiz 5 ayrı yerde olacak. Kısacası bütün amacımız hiçbir huzursuzluk ve rahatsızlığa halkın uğramaması için her türlü hizmeti yapacağız. Bizim işimiz bu.” şeklinde konuştu. 

CİHAN