Taksim'deki mobese kameralarına yılbaşı bakımı

İstanbul'daki yılbaşı kutlamalarının önemli adreslerinden biri olan Taksim Meydanı'nda mobese kameralarna bakım yapıldı.. Vinçlerle kameralara tırmanan görevliler bazı kameraları değiştirdi, bazılarının da bakımını yaptı.

Taksimdeki mobese kameralarına yılbaşı bakımı
27 Aralık 2013 Cuma 16:59 tarihinde eklendi.

Yılbaşı kutlamaları için İstanbul'da ilk akla gelen merkezlerden biri olan Taksim Meydanı, yılbaşı kutlamalarına hazırlanıyor. Belediye tarafından yapılan ışıklandırma çalışmaları sürerken emniyet birimleri de güvenlik tedbirlerini gözden geçiriyor.

Asayiş olaylarında sağladığı kolaylıklar dikkate alındığında polisin işini kolaylaştıran mobese kameraları Taksim'deki herhangi bir olayda ilk başvurulan unsurlardan biri. Bu yüzden de bölgedeki olası bir olay ya da şüpheli takibinde bu kameralara büyük iş düşüyor. Yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanabilecek olası bir toplumsal olay, kavga, taciz ya da benzeri bir asayiş olayında bu kameralardan yararlanan polis, meydandaki bütün mobese kameralarını gözden geçirdi. Vinçlerle mobese direklerine tırmanan görevliler bazı kameraları değiştirdi.

Bazı kameraların da bakımı yapılarak yılbaşı gecesi ve sonrası için hazır hale getirildi.
 


CİHAN