"Takviye forvet istiyor"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iyi bir dönem geçirdiklerini; ancak oyuncu takviyesine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bunu en geç cuma akşamına kadar çözmeleri gerekir." dedi.

Takviye forvet istiyor
04 Eylül 2013 Çarşamba 18:10 tarihinde eklendi.


Sağlam Eskişehir'in Tarihi Odunpazar'ı semtinde yeni açılan Türk Kahvesi Geçici Müzesi'ni ziyaret etti. Türk Kahvesi Müzesi'ni gezen Sağlam, yetkililerden müze hakkında bilgi aldı. Müze çıkışı bir Eskişehirspor taraftarı genç çalıştırıcıya, lüle taşından yapılmış bir tesbih hediye etti.

Sağlam, ardından habercilerin sorularını cevapladı. Tecrübeli hoca, Eskişehirspor'un iyi bir dönemden geçtiğini belirterek, bunu ligdeki ilk 3 haftada takımının ortaya koyduğu performansa bağladı.

Sağlam, "İyi bir dönem geçirdik bence. Yani 3 tane şampiyonla oynadık ki 3'ü de bir birinden güçlü kadrolara sahip. Ama şunu gördük eğer biz istersek, inanırsak, bir birimize destek olursak bu ligde çok güzel işler yapa biliriz." ifadesini kullandı.

Takımının takviyeye ihtiyacı olduğunu kaydeden Sağlam, yapılacak transferin takıma katkı sağlayacak bir oyuncu olması gerektiğini söyledi. Sağlam, şöyle devam etti: "Tabi takımımızın takviyeye ihtiyacı var. Bu çok açık bir şekilde ortada. Tabi bunun yanında biz kulüp olarak başkanımızla birlikte bir arayış içerisindeyiz. Takımımızı nasıl güçlendiririz?

Nasıl katkı sağlayacak oyuncuyu kadromuzun içerisine katarız? Ama şöyle de bir gerçek var: biz eğer bir oyuncu alacaksak bu oyuncu, kadromuzdaki oyunculardan daha kaliteli ve hemen gelip iş yapabilecek bir oyuncu olması lazım. Biz de bu eksiklerimizi giderelim. Tabi öyle oyuncularda maalesef maliyetli oluyor. Sonuçta şurada cuma günü akşamına kadar vaktimiz var."

Bu zaman içerisinde takıma oyuncu katmaya çalışacaklarını dile getiren Sağlam, "İnşallah bu konuda başarılı oluruz. Bienvenu ve Necati'den memnuniyetsizliğimi dile getiren bir şey ortaya koymak istemiyorum. İkisi de çok kaliteli oyuncular; ama bizim defansta 3 maçlık bir periyotta bir kalite ortaya koyduğumuz belli. Oyunumuzu ofansif anlamda biraz daha zenginleştirmemiz lazım. Arayışlarımız da bu yönde." şeklinde konuştu.


CİHAN