Talas'ta öğrencilerin karne heyecanı

Kayseri'nin Talas ilçesinde yarıyıl tatili öncesi Yavruvatan Anaokulu ve Şehit Binbaşı Mahmut Şahin İlköğretim Okulunda tören düzenlendi.

Talasta öğrencilerin karne heyecanı
24 Ocak 2014 Cuma 20:48 tarihinde eklendi.

Törene; Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Talas Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Biçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sırasıyla Yavruvatan Anaokulu ve Şehit Binbaşı Mahmut Şahin İlköğretim Okulu'nda ilk kez karne alacak öğrenci ve velilerin heyecanı yüzlerine yansırken, Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, karnesi zayıf olan öğrenci velilerine tavsiyelerde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, eğitimciler ve öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Eğitimde gerek okul arsası ihtiyacı gerekse çevre düzenlemesi ve tadilatla her zaman yardımcı oluyoruz. Bunların yanı sıra geleceğimiz olan yavrularımızın daha nitelikli ve donanımlı yetişmeleri için teşvik olarak hediyeler vererek motivasyonlarını artıyoruz. Öğrencilerimizin yarı yıl tatilinde iyi bir şekilde dinlenmelerini ve ikinci yarıyıl dönemine başarılı bir şekilde girmelerini diliyorum. Bu sezon başarı elde eden öğrencilerimizi kutlarken kırık notu olanların da daha fazla çalışmalarını diliyoruz.” dedi.

Öğrenciler karnelerini almanın ve yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşarken, başarılı olanlar madalya ile ödüllendirildi. Törenin ardından öğrenciler, 9 Şubat 2013 Pazar gününe kadar sürecek sömestr tatiline girdi.


CİHAN