Tamir için çıktığı çatıdan düştü

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde 31 yaşındaki Muhammet Ak, tamir etmek için çıktığı iki bina arasındaki plastik kaplamanın kırılması sonucu yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Tamir için çıktığı çatıdan düştü
16 Ocak 2013 Çarşamba 18:37 tarihinde eklendi.

 

Ağır yaralanan Ak, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Evsat Mahallesi Şehit Mahmut Aksın Sokak'ta meydana geldi. Beyşehir Belediyesi'nde taşeron firmaya bağlı işçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Muhammet Ak, tamir etmek için 4'er katlı Belediye İş Merkezi ile Uyaroğlu İş Merkezi arasında bulunan plastik kaplamanın üzerine çıktı. Ak çalıştığı sırada kaplamının kırılması sonucu yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Çağırılan ambulansla ilk olarak Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ak, yapılan tedavisinin ardından Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ak'ın, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
 
Olayı duyan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da hastanede Ak'ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kazayı öğrenip hastaneye gelen Muhammet Ak'ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA