Taner aşkı uğruna karakolluk olmuş

Survivor Gönüllüler'in favori ismi Taner'in, geçmişte kız arkadaşına yaptığı sürpriz yüzünden karakolluk olduğu ortaya çıktı

04 Mayıs 2011 Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.

O sürpriz, iddiaya göre şöyle gelişti: Taner, KKTC’de 3 yıl büyük aşk yaşadığı kız arkadaşı tarafından terk edildi. Sebebi ise kız arkadaşının ailesinin Taner’i istememesiydi... 
 
 
Bu ayrılık kararını kabullenemeyen Taner ise çılgına döndü ve büyük aşkına “Ne olursa olsun seni bırakmam, nerede olursa olsun seni bulacağım, odanda bile bulurum seni” dedi. 
 
TANER'İN 'DELİ' OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞ
 
Taner’in deli dolu olduğunu düşünen kız arkadaşı da onun bu sözleri üzerine yatak odasında değil salonda uyumaya başladı. Taner, Survivor’a katılmadan 2 ay önce kız arkadaşının evinin yanındaki borudan tırmanarak yatak odasına girdi. 
 
Odanın boş olduğunu görünce de yatağın altında uyuyarak sabah olmasını bekledi. Sabah, kız arkadaşı odaya girer girmez Taner yatağın altından aniden fırladı. Taner’i karşısında görünce çığlıklar atan genç kızın imdadına erkek kardeşi ve eniştesi yetişti. 
 
HASTANELİK OLDU, ŞİKAYETÇİ OLMADI
 
Taner’e saldıran erkek kardeş ve enişte onu hastanelik edinceye kadar dövdü. 
 
Olayın ardından soluğu polis karakolunda alan Taner, kız arkadaşının ailesinden şikayetçi olmaktan son anda vazgeçti.
 
OKULDAN UZAKLAŞTIRMASI DA VAR
 
Girne Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisi olan Taner‘in kopya çekerken yakalandığı bu yüzden de okuldan uzaklaştırma cezası aldığı da öğrenildi.