Tanjevic: Daha da iyi olacağız

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Belçika karşısında pota altını domine ederek sonuca gittiklerini söyledi.

Tanjevic: Daha da iyi olacağız
24 Ağustos 2013 Cumartesi 10:30 tarihinde eklendi.

Bogdan Tanjevic, maçın sonrasında yaptığı açıklamada, "Oyunda pota altını domine ettik. İçerden sayılar bulduk, savunmamız da iyiydi. Çok yakın tarihte İtalya'yı yenmiş bir takımı 20 farkla mağlup etmek bizi sevindirdi. Daha da iyi olacağız. Önümüzde 10 günlük bir süre var. Bu turnuvanın ardından bir hazırlık maçı daha yaparak şampiyonaya gideceğiz." dedi.

CASTEELS: TÜRKİYE ALTIN ADAYIDIR

Belçika Milli Takımı Başantrenörü Eddy Casteels ise "Dış atışlarda çok düşük yüzdeyle oynadık. Aynı zamanda serbest atış çizgisine de gidemedik. Savunma odaklı bir takımız ama savunma kaynaklı sayılara da ulaşamadık." diyerek şunları söyledi:

"Türkiye gibi bir takıma karşı sürekli istekli oynamamız gerekir. Bugün bunu yapamadık. Pota altında bize çok büyük üstünlük kurdular. Türkiye her zaman madalya adayıdır. Bize karşı oynadıkları gibi İspanya ve onun gibi takımlara karşı da aynı performansı sergilerlerse Avrupa Şampiyonası'nda altına kadar gidebilirler."
 


CİHAN