Tanju Çolak, Menderes Türel için oy istedi

Gol kralı Tanju Çolak, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 20 yıllık dostum dediği AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel için oy istedi.

Tanju Çolak, Menderes Türel için oy istedi
15 Şubat 2014 Cumartesi 21:42 tarihinde eklendi.


Tanju Çolak, Manavgat'ta AK Parti'nin Belediye başkanı adayı Recep Barut'un Yayla Mahallesi'ndeki Barbaros seçim irtibat bürosunun açılışını AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel ve Recep Barut'la birlikte yaptı.

Ünlü futbolcu açılış öncesi seçim otobüsü üstünde Bakan Çavuşoğlu ile birlikte 30 Mart mahalli seçimlerinde 20 yılık arkadaşım ve dostum dediği Menderes Türel ile Manavgat Belediye başkanı adayı Recep Barut'a oy istedi.

20 yıllık arkadaşı Türel ile Hasan Çavuşoğlu'na güvendiği için İstanbul'dan Antalya'ya geldiğini anlatan Çolak, "İnandığım ve sevdiğim için İstanbul'dan arkadaşlarıma destek için Antalya'ya geldim. Siz de 30 Mart'ta inandığınız ve sevdiğiniz insanlara sevginizi gösteriniz." diye konuştu.

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da yaptığı konuşmasında, 29 Mart 2009 seçimleri sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kazanan Mustafa Akaydın'ın 5 yıl içinde Antalya'yı kötü yönettiğini savundu. Çavuşoğlu, Akaydın'ın Antalya'nın kaynaklarını çarçur ettiğini iddia eden Çavuşoğlu, bu nedenle Akaydın'ın makamıın bile zor koruduğunu söyledi.

PROJE SUNAN HER BELEDİYEYE DESTEK VERİYORUZ

İktidar olarak hizmet vermede partili partisiz ayrımı yapmadıklarını belirten Çavuşoğlu, proje sunan her belediyeye yardım yaptıklarını kaydetti. Manavgat Belediyesi AB İçme Suyu Projesi'nin AB destekli proje olduğunu ve ihaleye de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkarıldığını belirten Çavuşoğlu, CHP'li Manavgat Belediye başkanının projeyi tam anlamıyla hayata geçiremediğini, eline yüzüne bulaştırdığını iddia etti.

Manavgat'ın AK Parti belediyeciliğine hasret olduğunu, 30 Mart'ta belediyeyi almaları halinde belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceklerini kaydetti.

Çavuşoğlu, konuşmasının ardından partililere karanfil attıktan sonra Türel, Çolak ve Barut'la birlikte seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.


CİHAN