Tanju Çolak, Türel için oy istedi

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Ak Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in Alanya'daki seçim çalışmalarına katıldı.

Tanju Çolak, Türel için oy istedi
13 Şubat 2014 Perşembe 18:16 tarihinde eklendi.
Tanju Çolak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel'in Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki seçim çalışmasında yer aldı. Menderes Türel ile birlikte esnafı ziyaret eden Çolak, burada Türel için oy istedi.

Türel ve beraberindeki Çolak, daha sonra kent merkezindeki kapalı otopark inşaatına geçti. Tanju Çolak, otopark inşaatı hakkında Türel'e bilgi veren Alanya Belediye Başkanı AK Partili Hasan Sipahioğlu'na "Başkanım Alanyaspor'u unutmayın. Bu otoparktan Alanyaspor'a da bir pay verin. Alanyaspor'dan daha iyi bir reklam olmaz. Destek vermezsen seninle anlaşamayız" dedi. Sipahioğlu da "Gereken yapılır" yanıtını verdi.
 
"TÜREL 25 YILLIK DOSTUM"
 
Tanju Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güneş ve Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun da yer aldığı ziyaretleri ardından, Alanya Belediyesi personeline verilen öğle yemeğine katıldı. Burada yoğun ilgiyle karşılaşan Çolak, belediye personeliyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Ak Parti'nin Konaklı beldesindeki seçim bürosunun açılışına da katılan Çolak, burada yaptığı kısa konuşmada "Alanya'ya, 25 yıllık dostum sayın Menderes Türel'e destek vermek için geldim" dedi.
 
SEÇİM GÜRÜLTÜSÜ
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel de Alanya ziyaretinde, seçim yasaklarının başlayacağı tarihe kadar seçim otobüslerinin çevreyi rahatsız edecek düzeyde gürültü yaymasına karşı olduğunu söyledi.

Türel, "Seçim kampanyası yürüteceğiz derken, önemli bir turizm merkezinde turistleri ve halkı rahatsız edecek bir yaklaşım göstermek doğru olmaz. Partimizin seçim araçlarının sessiz gezdiğini biliyorum. Bunu sağlayan Ak Parti İlçe Başkanı Güney'e ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na teşekkür ediyorum. Keşke diğer partiler de bu konuda hassas olsalar" diye konuştu.

DHA