Tanju'dan ‘yakın çekim’ fırçası

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final karşılaşması öncesinde 'Şöhretler Karması' takımları arasında oynanan gösteri maçında forma giyen Tanju Çolak, röportaj sırasında bir kameramana yakından çekim yaptığı için fırça attı.

Tanjudan yakın çekim fırçası
09 Nisan 2013 Salı 20:17 tarihinde eklendi.

 

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun daveti üzerine Alanya'ya gelen Tanju Çolak, Zimbitlik Sahası'nda 'Şöhretler Karması' arasında oynanan gösteri maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve arkadaşı Erdem Gündüz ile kameraların karşısına geçen Tanju Çolak, bir kameramanı yakından çekmemesi ve 3 kişiyi birden kadraja alması için uyardı. Kameramanın yakın plan çekim yapmaya devam etmesi üzerine Tanju Çolak, "Çok yakın yapma üçlü al bizi. Geri kaç. Kaç geri. Konuşmam yoksa. Geri kaç. Üçümüzü al. Ayıp olur. Buraya gelmişiz. Bak şimdi onların misafiriyiz. Bu üçlüyü almazsan şık olmaz. Doğrusu bu, yanlış algılama. Önce üçlüyü al, sonra yaklaş. Bunu öğretmeyeyim sana, ayıp olur. Sen sor ben cevaplayayım hadi" dedi.
 
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Galatasaray'ın Real Madrid'i eleme şansı olup olmadığı sorulması üzerine Çolak, "Futbolda 90 dakika bitmeden konuşulmaz. 1988'de Nechautel Xamax'a deplasmanda 3-0 mağlup olduğumuzda rövanş maçında 5 atacağımıza inanmıştık. Ama bugün bakıyorum Galatasaray’ın 3-0 yenildiği maçtan sonra hiç kimsenin rövanşı 5-0 alabileceği konusunda ne inancı var ne de söylemi var" diye konuştu. Tanju Çolak'ın bir gol attığı Şöhretler Karması maçı 7-7 sona erdi.

DHA