Taraf halka açılıyor

Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin, halka açılma talebi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kayda alındı.

Taraf halka açılıyor
30 Aralık 2011 Cuma 11:32 tarihinde eklendi.

 

SPK’nın haftalık bültenine göre, Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de 2 milyon 500 bin lirası nakit olmak üzere sermaye artırımı yoluyla halka açılma talebi Kurul tarafından kayda alındı.
 
Halk Yatırım Menkul Değerler AŞ’nin aracı kuruluş olduğu halka açılma işleminde bir payın satış fiyatı ortaklık tarafından 3,90-4,30 lira olarak belirlendi.
 
Şirketin mevcut sermayesini temsil eden 8 milyon lira ile artırılacak ermayeyi temsil eden 2 milyon 500 bin lira nominal değerli paylarının tamamının Kurul kaydına alındığı bildirildi.
 
Bültene göre, Türkiye İş Bankası AŞ, 6 milyar 100 milyon lirası diğer menkul kıymetlerden karşılanmak üzere menkul kıymet ihracı için Kurula başvurdu.
 
Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, 400 milyon lira olan kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar liraya yükseltmek için SPK’ya başvuruda bulundu.
 
Öte yandan, Ziraat Bankası AŞ’nin 4 milyar tutarındaki tahvil/banka bonosu ihracı ile DD Konut Finansman AŞ’nin 60 milyon lira tutarında finansman bonosu ihracı talepleri Kurul kaydına alındı.