Taraftar Mesut'un satılmasından rahatsız

Real Madrid’in 10 numarası Mesut Özil’i 45 milyon euro bedelle İngiliz kulübü Arsenal’e satılması taraftarları rahatsız etti.

Taraftar Mesutun satılmasından rahatsız
03 Eylül 2013 Salı 09:00 tarihinde eklendi.

Dün Gareth Bale’in imza töreninde Başkan Florentino Perez’e karşı “Özil satılık değil” şeklinde tezahürat yapan Madrid taraftarı, sosyal medyada da tepkisini ortaya koydu.

Twitter’da “Barcelona’nın en iyi transferi, Mesut Özil’in Arsenal’e gitmesi” oldu şeklinde yorumlar yapılırken, bu satışın “aptallık” olduğu ifade edildi. 15 milyon euroya Werder Bremen’den transfer edilen Özil, Real Madrid’de 159 maçta 27 gol attı ve 81 asist yaptı. Türk asıllı Alman futbolcu Özil, forma giydiği son üç sezonda Real Madrid tribünlerinin sevgilisi haline gelmişti.

MESUT ÖZİL’İN TARAFTARA MESAJI

Arsenal’de 11 numaralı formayı giyeceği açıklanan Mesut Özil, Real Madrid taraftarına Facebook hesabı aracılığıyla bir mesaj gönderdi. İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Türkçe yayınlanan mesajda şöyle denildi:

“Sevgili Real Madrid taraftarları, sizinle birlikte geçirdiğim üç harika yıl için çok teşekkürler. Buradaki zaman benim için çok güzeldi. Ama bazen herşey çok farklı gelişebiliyor, benim de birkaç gün önceye kadar beklemediğim gibi. Real Madrid'den ayrılırken size ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyor, herşey için teşekkür ediyorum. Şimdi yeni takımım için sabırsızlanıyorum: The Gunners!”


CİHAN